9 idéer til en pigedag

Lydbøger du skal lytte til i juleferien

Det er altså en hverdagsluksus at lytte til lydbøger. Det, at nogen læser højt for en, inden man skal sove, gøre rent eller kører bil, er simpelthen så skønt. Jeg føler aldrig, at jeg spilder min tid, for når jeg hører lydbøger, bliver jeg beriget med mange forskellige følelser og masser af ny og spændende viden. Jeg føler, at jeg får levet endnu et liv.

Jul i det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan

Denne skønne juleroman handler om Polly, Huckle og deres søpapegøje Niel. De forbereder sig på en stille jul i deres fyrtårn i Mount Polbearne. Polly bager på livet løs, og serverer den dejligste varme chokolade, man kan tænke sig til. Byen er pyntet op med festlige dekorationer og alle samles om vinterens traditioner.

Men en dag fortæller Pollys bedste veninde Kerensa en hemmelighed, der truer både hendes eget liv, men også Pollys. Yderligere dukker en gammel kending fra Pollys fortid op, hvilket gør det endnu mere kompliceret. Julehumøret daler for alt går tilsyneladende galt.

Jeg blev sendt direkte tilbage til julen fra min barndom, som var fyldt med hygge, masser af sne og julelys.

Jul i det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan fra Rosinante & Co ♥♥♥♥♥♥

En shopaholics jul af Sophie Kinsella

Becky og Luke er flyttet fra London, og Becky er stoppet med at shoppe, eller det vil sige, at hun shopper online, men sparer rigtig mange penge, så det tæller jo ikke.

Beckys forældre har meldt ud, at de rejser væk i julen, og beder derfor Becky og Luke om at holde jul. Det bliver deres første gang, men hvor svært kan det være.

Det skal vise sig, at udfordringerne bliver store for Becky. Først dukker en gammel kæreste op, så kommer alle julegæsterne med ønsker og idéer til juleaften, og Beckys lillesøster lever bæredygtigt, og ønsker derfor en bæredygtig jul. Det perfekte julepynt er udsolgt, og Beckys julegave til Luke bliver en større opgave end forventet. Med masser af opfindsomhed og gåpåmod tager Becky udfordringen op for at holde den perfekte jul.

En shopaholics jul af Sophie Kinsella fra Flamingo ♥♥♥♥

Jeg vil blive mere end glad for at høre dine anbefalinger af julebøger. Det kan godt være lidt af en jungle, så har du lyttet til noget dejligt, og med en god oplæser, så tip mig endelig.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 idéer til en pigedag