Væksthusene i Aarhus - Gratis glæder for børn

Fjendespor af Keld Broksø

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Keld Broksø//

Når det kommer til krimier, er jeg ikke til alt det der hverdagsnusseri, men mere til den skarpe og grumme krimistil hvor der er fuld fart over feltet hele tiden, og det håber, og tror jeg, at denne krimi kan.

Stefan Kushova Andersen er politimand, og skal på FBI-kursus i New York, hvilket han glæder sig til. Han er nemlig blevet udvalgt, og chefen forlanger, at han gør det godt.

I mens er hans tyske kæreste Katharina Novak taget til Berlin, for at hente nogle personlige ejendele, inden hun flytter permanent ind hos Stefan. Men efter hendes afrejse har Stefan ikke hørt meget fra hende, og undrer sig en del.

Da Stefan ankommer til New York, og står udenfor Trump Tower, bliver han tvunget ind i en bil, af en meget insisterende mand. I bilen sidder en mand fra Albanien, og spørger til Stefans efternavn. Stefan er nemlig adopteret fra Albanien, og det skal vise sig at være Stefans albanske onkel. Han er kommet for at beskytte Stefan fra den albanske mafia, som er ude på at udrydde Stefans albanske familie.

Det starter med et mord i New York, og herfra bliver det en hæsblæsende rejse for Stefan. Han tvinges ud i gråzoner, og glemte livsfarlige familiebånd som har skabt pyramidespil, våben-, narko og menneskesmugling, dukker op til overfladen.

Sikke en hæsblæsende rejse gennem Europa og New Yorks underverden. Man hvirvles ind i en skæbnefortælling og ikke mindst en ulykkelig kærlighedshistorie. Den vildeste jagt er sat i gang, for at finde sandheden om Stefans biologiske familie fra Albanien.

Forholdet mellem Stefan og Søren gjorde stort indtryk på mig igennem hele historien. Deres samarbejde var rigtig godt, og de stolede på hinanden, samt bakkede hinanden op hele vejen, og det var altså en rar følelse. For jeg var ofte bekymret for dem, når de stødte på den ene fjende efter den anden, uanset hvilke dele af europa de befandt sig i.

Jeg var også meget betaget af beskrivelsen af Stefans albanske familie. Tænk hvad hans biologiske mor har gået igennem, og ikke mindst hans biologiske søstre. En familie som ikke kan udsættes for noget værre, end det de allerede er blevet. Frygten for at blive fundet og frygten for hvad der kan ske med ens børn. Jeg var fuld af beundring over Stefans måde at håndtere historien om sin egen familie på, og hans kamp for at komme til bunds i sagen.

Bogen er ikke for sarte sjæle, men er du til gengæld vild med krimier, hvor der sker noget fra start til slut, så læs denne.

Fjendespor af Keld Broksø fra Ambush Books ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væksthusene i Aarhus - Gratis glæder for børn