Klima sparetips #11

Biograftur i stuen – Gratis glæder for børn

Jeg tror altid, at børnene gerne vil ud for at opleve noget. Men faktisk vil de også gerne bare være hjemme og hygge. Så i stedet for at tage i biografen inviterede jeg i stuen til film, med alt hvad dertil hører.

Jeg sendte børnene op på værelset. Fandt madrasser, dyner og puder frem i stuen. Rullede gardinerne for, og fandt 2 børnefilm. Skubbede en kuvert under døren med en invitation, penge og billetter. På invitationen stod der hvad billetterne kostede, og så havde jeg skrevet beløb på små sedler. Så kunne de vælge imellem en sjov film med dyr, eller en dansk film man kunne lærer noget af. Den første film blev den sjove med dyr.

Og så kravlede vi under tæpperne og dynerne, sprang middagsmaden over, og gik all in med nachos, popcorn, chokolade, slik og sodavand.

Det er den bedste, fælles form for afslapning og underholdning. Faktisk mere hyggeligt end en rigtig biograftur, og så har vi både sparet penge og køreturen.

Filmdag med dyner, godter og sodavand kan altså noget, og jeg inviterer helt sikkert til filmhygge i stuen igen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klima sparetips #11