Septemberbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

September er en skøn måned, med dage der svinger mellem regnvejr, sensommer og det tidlige efterår, og jeg vil gøre alt for at trække denne tid ud.

Jeg har drømt om at prøve et SUP board siden sidste sommer, og endelig fik jeg prøvet det hos Det Maritime hus ved Bønnerup strand. Luca ønskede også at prøve kajak, og blev ret vild med det. Så næste sommer skal vi helt sikkert derud noget oftere.

Til det danske/amerikanske bryllup i København ved min mands nevø. Festen blev holdt på Almanak, som er ejet af Claus Meyer. Det var et skønt bryllup, og en dejlig oplevelse med vanden lige ude foran.

Hos MAC i Købmagergade fik jeg ny inspiration til makeup. Læs mere her.

Gorms pizza er den bedste pizza, jeg nogensinde har smagt. Og har jeg mulighed for det, besøger jeg Gorms i Torvehallerne, og får en lækker pizza. Bunden er tynd og sprød, og fyldet er så lækkert, at det ikke bliver bedre.

Luca og jeg nåede ikke at besøge Håndværksmuseet i Randers, så det har vi tilgode.

I september måned vil jeg følgende…

  • Til forlagsaften med Peoples Press.
  • Til bryllup hos min fætter Jakob og hans Line.
  • Finde tøj og legetøj vi ikke bruger mere, og gøre det klar til julehjælpen.
  • Holde en hjemme-spa-dag.
  • I biffen med børnene.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i september måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septemberbøger