Broccolisalat

En skøn og farverig sommersalat der smager skønt og lækkert. Den passer perfekt til en grillaften. Og så tager det kun 12 minutter at lave.
Til 2 personer
- 1 helt broccoli
- 1 dåse kikærter
- 1 granatæble
- 10 g rosiner
- 1 dl yoghurt 3,5 %
- Salt
- Peber
Rens broccoli og skær i små buketter. Kog dem i 10 minutter, og lad dem køle lidt af. Steg derefter kikærterne, og lad også dem køle lidt af. Bland broccoli med kikærter, granatæblekerner, rosiner og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Håndfuld 1 + 2 – Broccoli.
Håndfuld 3 – Kikærter.
Håndfuld 4 – Granatæblekerner og rosiner
Fedt –
Mælkeprodukt: Yoghurt
Smagsforstærkere: Salt og peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu