Klima sparetips #7

Squash rösti med tomatsalat

Jeg er vild med squash i alle afskygninger, dog ikke rå. Disse squash rösti smager vidunderligt både varme, men også kolde på en rugbrød, eller bare som en lille hapser.

Til 2 personer

Rösti

  • 1 squash
  • 1/2 løg
  • 1 æggehvide
  • 2 spsk. mel
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • Salt og peber
  • 1,5 spsk. olivenolie
  • 1/2 spidskommen

Tomatsalat

  • 2 tomater
  • 100 g salattern
  • 1/2 dåse kikærter

Dressing

  • 1 tsk.olivenolie
  • Salt og peber
  • 1/2 stk. timian

Riv squash groft, og pres så meget væde ud som muligt. Riv det halve løg. Kom squash, løg og æggehvide i en skål. Bland mel, bagepulver, salt, peber og spidskommen og rør massen godt sammen. Varm olivenolien op på en pande, form frikadellerne, tryk dem lidt flade og steg dem gyldne på begge sider.

Skær tomaterne i både. Dræn salattern og kikærter, og put det i en skål. Rør dressing sammen og hæld det over salaten.

Til retten serverede jeg pommes noisette.

Håndfuld 1 + 2 – Squash, løg og tomat.

Håndfuld 3 – Æggehvide, salattern og kikærter.

Håndfuld 4 – Mel og pommes noisette.

Fedt – Olivenolie.

Mælkeprodukt:

Smagsforstærkere: Salt, timian, peber og spidskommen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klima sparetips #7