Squash rösti med tomatsalat
Jeg er vild med squash i alle afskygninger, dog ikke rå. Disse squash rösti smager vidunderligt både varme, men også kolde på en rugbrød, eller bare som en lille hapser.
Til 2 personer
Rösti
- 1 squash
- 1/2 løg
- 1 æggehvide
- 2 spsk. mel
- 1/4 tsk. bagepulver
- Salt og peber
- 1,5 spsk. olivenolie
- 1/2 spidskommen
Tomatsalat
- 2 tomater
- 100 g salattern
- 1/2 dåse kikærter
Dressing
- 1 tsk.olivenolie
- Salt og peber
- 1/2 stk. timian
Riv squash groft, og pres så meget væde ud som muligt. Riv det halve løg. Kom squash, løg og æggehvide i en skål. Bland mel, bagepulver, salt, peber og spidskommen og rør massen godt sammen. Varm olivenolien op på en pande, form frikadellerne, tryk dem lidt flade og steg dem gyldne på begge sider.
Skær tomaterne i både. Dræn salattern og kikærter, og put det i en skål. Rør dressing sammen og hæld det over salaten.
Til retten serverede jeg pommes noisette.
Håndfuld 1 + 2 – Squash, løg og tomat.
Håndfuld 3 – Æggehvide, salattern og kikærter.
Håndfuld 4 – Mel og pommes noisette.
Fedt – Olivenolie.
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Salt, timian, peber og spidskommen.
/Janni
Ingen kommentarer endnu