Broccoligratin

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april

April er skøn. Lækkert vejr og lyse aftener, så bliver det ikke bedre. Nu begynder det også at blive muligt, at opholde sig mere ude og få masser af energi.

Jeg var til foredrag med Sara Alfort. Det var ret interessant og meget tankevækkende. Jeg bliver nød til at gå til flere foredrag, det er virkelig spændende, og så lærer man jo noget.

Vi er startet på New girl. Den er sød, sjov og hyggelig. Afsnittene varer kun ca. 22 minutter, så man kan altid lige presse et nyt afsnit ind.

Jeg er næsten færdig med at genlæse alle mine boligblade, og har doneret dem til børnenes skoleSFO, så de kan bruge dem til at klippe og klistre med. Jeg synes, at det er skønt, når vores ting kan genbruges.

Jeg har ikke købt maling til huset. Jeg gider simpelthen ikke male det. Jeg overvejer kraftigt, om jeg i stedet for skal bestille en maler, for males det skal det.

Af en eller anden grund er det utroligt svært for mig at komme ud og spise. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg elsker det. Alligevel har jeg svært ved at få det til at ske. Og det lykkedes mig heller ikke denne gang.

I april måned vil jeg følgende…

  • På forlænget weekend i sommerhus i Saltum.
  • Besøge et museum med Luca. Hun er vild med det. Måske jeg også kan bliver det.
  • Lave påskeaktiviteter som dem her.
  • På besøg hos Økolariet i Vejle.
  • Undersøge om Luca skal på sommercamp i sommerferien. Jeg kender pt ikke mulighederne, men tror der er mange. Kender du nogle så lad mig det endelig høre.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i april måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoligratin