De ustraffede af Øbro & Tornbjerg

Bæredygtig engangsmadkasse

Når Luca er på tur med skolen, har hun ofte madpakken i en plastikpose. De går altid meget på turene, og derfor synes jeg, at hende rygsæk skal veje mindst muligt. Altså bliver madkassen skiftet ud med plastikposen, hvilket både Luca og jeg bestemt ikke synes om, men jeg har ikke kunnet finde andre løsninger.

Nu har jeg endelig fundet et alternativ, nemlig denne bæredygtige engangsmadkasse.

My Munchie madkassen er produceret af FSC certificeret papir. FSC er en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker der arbejder i skoven, er uddannede, og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn. De er produceret i Danmark, er godkendt til fødevarer, og er lavet til engangsanvendelse. 100% natur og 100% bæredygtige.

Madkassen er nem at samle, og der er en rumdeler med, så man kan dele den i to rum. Den er både robust og holdbar, så det er ikke noget problem at putte den i tasken.

Nu kan Luca smide sit madaffald ud efter brug med god samvittighed, og det er hun ret vild med.

Luca går ligeså meget op i bæredygtighed som jeg. Hun stiller spørgsmål, hvis hun kan se, at noget ikke er bæredygtigt. I går sendte min mor (som ikke lever synderligt bæredygtigt) hende over i brugsen efter en liter mælk. Hun glemte at sige, at hun ikke skulle købe den dyreste. Luca kommer tilbage med den dyreste økologiske mælk i genbrugskarton. Det er da vidunderligt:)

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De ustraffede af Øbro & Tornbjerg