Remedy defense cream fra Comfort zone

Sugerør i rustfri stål

Bruger du også sugerør i plastik? Så skulle du måske overveje at skiftet dem ud med sugerør i rustfri stål ligesom os. Genial opfindelse til at minimere det store brug og smid væk samfund som vi lever i.

Sugerør i rustfri stål er et bæredygtigt alternativ til plastiksugerørene. De knækker ikke og kan bruges igen og igen. De holder til både kolde og varme drikke, og så tåler de at komme i opvaskemaskinen.

De afgiver ikke smag eller skadelig kemi. Materialet er næsten umuligt at slide op, og kan afleveres på genbrugsstationen og genanvendes.

Vidste du, at man kan mindske risikoen for brune tænder ved at drikke cola, kaffe, te og rødvin med sugerør? Sugerøret får drikken til at ramme bagsiden af tænderne, og så holder det hvide smil længere.

Vi er alle vilde med disse sugerør. De er behagelige og gode at bruge, og så skal de ikke smides ud, når vi kun har brugt dem én gang.

/Janni

2 kommentarer

  • Jeg har overvejet dem, men er der ikke endnu. Til gengæld så sorterer jeg mine plast sugerør så de kan blive genanvendt. Kh. Birgitte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remedy defense cream fra Comfort zone