København - Gratis glæder for børn

Bæredygtig livsstil af Calina Leonhardt (neohippie)

Da jeg er begyndt at interessere mig mere for bæredygtighed, skal jeg selvfølgelig også læse om det, så jeg kan lære noget, og få nogle gode fif og masser af eksempler. Forfatteren Calina Leonhardt har været storforbruger (hvilket jeg er nu), men lever nu et minimalistisk liv. Det bliver spændende at læse om.

Bogen handler om, hvordan man kan sætte fokus på bæredygtighed i det daglige. Calina Leonhardt fortæller sin egen historie om, hvordan hun er gået fra at være storforbruger til at leve zero waste, vegansk og minimalistisk, med hendes 2 børn og mand, samt hvilke erfaringer og research hun har lavet undervejs.

Bogen kommer omkring alle de områder i hverdagen, hvor man kan ændre sine vaner. Den er delt op i afsnit med mad, i hjemmet, omverdenen og børn. Her fortæller Calina om, hvordan hun selv gør, og kommer derefter med konkrete tips til, hvad man ellers kan gøre. Hun fortæller også, om hvilke materialer man helst skal gå efter, og hvilke man skal undlade, samt hvilke websites der er gode at bruge.

Denne fantastiske bog giver så meget stof til eftertanke. Jeg lever langt fra zero waste, men bogen har givet mig masse af inspiration, til at rydde op og rydde ud. Jeg tænker også over, om jeg overhovedet har brug for noget nyt, og hvis jeg har, om det så findes i en bæredygtig udgave.

Forfatteren har brugt meget tid på at sætte sig ind i emnet, og kommer med masse af fakta, hvilket gør bogen meget troværdig.

Det jeg virkelig godt kan lide ved den er, at selvom Calina giver tips om at gå all in på bæredygtighed og zero waste, så kommer hun også med gode tips til, hvis man ikke vil gå helt så langt som hende. Alle tips og råd er lige til at gå til, på en nem og overskuelig måde.

Jeg vil tage mange af rådene med mig videre ind i 2019, og jeg vil helt sikkert vende tilbage og søge inspiration i bogen igen og igen. Ønsker du at gøre en forskel for dig selv og miljøet, er denne bog et perfekt sted at starte.

Bæredygtig livsstil af Calina Leonhardt fra Peoples Press ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København - Gratis glæder for børn