5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar

Sommerfugleklanen af Troels M. Palshof

Denne bog er forfatterens debutroman. Han har promoveret sig en del både på de sociale medier og ude i offentligheden, samt besøgt mange Arnold Busck butikker. Det spændende er, at bogen aldrig har været forbi et etableret forlag. Forfatteren har fra starten ønsket fuld kontrol over hele processen, og ønsket at bruge sin iværksættererfaring til at ruske op i forlagsbranchen. Jeg glæder mig til at læse bogen, da den også har fået mange gode anmeldelser.

Tristan & Clara arbejder for CIA i New York i afdelingen for mønstergenkendelse. Tristan bliver kaldt ud til en alarm. En person fra en butik har ringet til Clara hos CIA på et nummer, som ingen burde have. Da Tristan går rundt i butikken, kan han mærke, at noget er helt galt, og melder tilbage med rød kode.

Den mystiske sag sender agentparret rundt i verden, og mens de stille og roligt selv bliver viklet mere og mere ind i sagen, bliver de tvunget til at se deres egen fortid i øjnene, og finde svar på spørgsmål om deres fremtid.

Dette bliver starten på en hæsblæsende jagt efter gamle hemmeligheder, hvor tvivl om magt og dobbeltspil konstant lurer under overfladen.

Historien er sindsygt kreativt skrevet, skræmmende og mystisk på samme tid. En udfordrende læseoplevelse hvor jeg måtte holde tungen lige i munden for at følge med. Troels Palshof har skabt en unik verden i den rigtige verden, og forener de to på smukkeste vis. Og ikke mindst historien om sommerfuglene som både var magisk og finurlig.

Jeg var meget betaget af klanen, dens dobbeltspil, arbejdet med medlemmerne, operationerne og hvordan de samarbejdede med alle kulturer i verden, og støttede op om hinanden. De lever som en stor familie, og har mange tætte relationer, hvilket jeg til tider ikke kunne lade være med at forbinde med en form for en sekt på både godt og ondt.

Og så er der jo også Tristan og Clara. Tænk at leve et liv med oplevelser og minder, der ikke er rigtige. At huske noget så tydeligt og være så sikker på at man har oplevet det, og så finde ud af at man aldrig har været på stedet. Det er da vildt interessant.

Bogens slutning er meget åben. Jeg synes ikke, at det er en cliffhanger, men jeg vil sindsygt gerne vide, hvad der sker nu. Godt der allerede er en 2’er, for den glæder jeg mig til at læse.

Jeg er vild med funny facts: Vidste du at → hovedpersonerne hedder Tristan & Clara, hvilket er det samme som forfatterens søn og bonusdatter hedder. En anden vigtig person i bogen hedder Linus, og det hedder forfatterens anden søn.

Sommerfugleklanen af Troels M. Palshof fra Politiken ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar