Mega Vega - grøn mad til hele familien af Sara Ask & Lisa Bjårbo

Vaskeæg med duft

Jeg har aldrig brugt skyllemiddel, da det belaster miljøet. Til gengæld bruger jeg mange plastikdunke med flydende vaskepulver, som også belaster miljøet. Derfor har jeg kigget på alternativer hertil, og har fundet dette vaskeæg.

Vaskeægget vasker 210 vaske, hvilket svarer til mindst 10 plastikdunke. Det er fyldt med mineralkugler, der laver vaskeskum uden kemikalier og turmalinkugler. Når jeg har vasket de 210 vaske, kan jeg købe refill piller til ægget, og sparer mere plastik. Yderligere er vaskeægget billigt, så jeg tilmed også sparer penge.

Jeg vasker ved så lave grader som muligt, da det sparer energi, og belaster miljøet mindre.  Jeg har valgt ægget med mild duft, og oplever at tøjet bliver helt rent, og dufter naturligt og skønt. Duften kommer fra æteriske olier og naturlige dufte. Vaskeægget skal bare ligges ind i maskinen ovenpå vasketøjet, og når vasken er færdig, skal ægget stå og tørre. For mig har det samme virkning som almindeligt vaskepulver.

Vaskeægget koster 119 kr., og har til 210 vaske. Du kan også købe et vaskeæg til 269 kr., som har til 720 vaske. Her sparer du miljøet for mindst 35 plastikflasker.

Faktisk fik vaskeægget den engelske Dronnings virksomhedspris i 2016.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega Vega - grøn mad til hele familien af Sara Ask & Lisa Bjårbo