Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock

Nytårsforsæt 2019

Godt nytår til alle.

Mit nytårsforsæt 2019 bliver starten på en ny rejse for min familie og jeg, og jeg glæder mig.

Jeg er begyndt for alvor at blive opmærksom på mine handlinger og beslutninger, og hvor stort et overforbrug af tøj, produkter og mange andre ting jeg har. Jeg tror på, at hvad hver enkel person gør for miljøet, hjælper samlet set i det store klimaregnskab.

Jeg vil ændre mine vaner og forsøge at finde sunde og bæredygtige alternativer, hver gang jeg handler. Det er jo ikke så svært at gøre en forskel. Jeg vil arbejde mig langsomt fremad, efterhånden som det passer ind i min hverdag.

Min blog vil derfor ændre sig og komme til at handle mere om bæredygtighed. Jeg vil dele tips og inspiration til, hvordan et mere bæredygtigt og sundt liv kan se ud. Bevæge mig videre og hele tiden blive klogere på en mere bæredygtig livsstil.

Kom med på min rejse mod et mere bæredygtigt liv. 

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock