Rosie Hopkins' søde jul af Jenny Colgan

Skøjtebanen i Viborg – Gratis glæder for børn

Skal du med på glatis?

For første gang har vi nu prøvet én af de udendørs popupskøjtebaner. Denne her ligger i Viborg ved Borgvold i de skønneste omgivelser ved park, sø og legeplads. Det er gratis at bruge skøjtebanen, hvis du har egne skøjter med, men skal du leje dem koster det 30 kr. for børn og 40 kr. for voksne. Hvis der ellers er plads, er der gratis parkering, lige bag ved banen.

Viborg skøjtebane er til fri afbenyttelse helt frem til engang i februar, og er klargjort fra kl.10 og oplyst til kl.21 alle dage. Banen er indhegnet af en bænk hele vejen rundt, hvilket er meget praktisk, hvis man lige trænger til et lille hvil.

Det var 1. gang, at Matti prøvede at skøjte, og det gik faktisk forrygende godt. Næste gang skal vi nok lige huske cykelhjelmen. Luca er vildt skrap på skøjter, og hun elsker det, ligesom hun elsker at stå på rulleskøjter.

Ved skøjtebanen findes også en kiosk, hvor du kan købe kaffe, kakao, vafler, pommes frites og meget andet. Yderligere kan du få dine skøjter slebet mod betaling.

Det er sjovt, det er hyggeligt, og så er det rigtig god motion. Vi skal helt sikkert nå det mange gange, inden banen bliver fjernet igen, for man ved jo aldrig, om julemanden kommer med skøjter juleaften ho ho ho.

Se også Gratis glæder for børn #10.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosie Hopkins' søde jul af Jenny Colgan