Sønæs i Viborg - Gratis glæder for børn

Stadig mig af Jojo Moyes

Tredje bog i serien om Louisa Clark som nu er kommet til New York. Jeg er vild med Lou, og hendes måde at være på og klæde sig på. Hun er skøn langt ind i hjertet, og en veninde man vil elske at have. Jeg er også spændt på, om hendes forhold til Ambulance Sam holder, når de skal bo i hvert sit land. Jeg glæder mig vildt meget til at læse denne bog.

Louisa er taget til NewYork for at starte på sit nye job. Will ønskede, at hun skulle opleve verden, og derfor har hun sagt ja til et job hos familien Gobnik, hvor Nathan også arbejder. Louisa skal arbejde som personlig assistent for fru Gobnik, og følge hende over alt. Familien Gobnik er mere velhavende end de fleste, og Lou får mange spændende oplevelser i de riges kredse.

Men for at udleve den drøm Will ønskede, at hun skulle opleve, måtte hun efterlade sin nye kæreste ambulance Sam i London. Langdistanceforholdet bliver ikke helt så nemt, som de begge havde håbet på, og der opstår flere små misforståelser og skuffelser undervejs.

Ud af det blå dukker der en dag en fremmede mand op, som ligner Will på en prik. Gamle følelser bliver vækket til live, og Louisa skal nu forholde sig til den nye og meget mærkværdige situation.

Sidst men ikke mindst tager Lou langt om længe sit livs beslutninger for sin fremtid.

Jeg har aldrig været i NewYork, men det føler jeg lidt, at jeg har nu. Og sådan har jeg det nogle gange med bøger, de giver oplever som om, man selv har været tilstede i bogens univers. Jeg inhalerede Efter dig, og kunne slet ikke ligge den igen. Jeg kunne dufte Ilarias mad, mærke stemningen fra pubben, lugte det gamle tøj i vintagebutikken, føle mrs Gopnik sorg og Louisas længsel efter ambulance Sam.

Jeg følte mig næsten som en 24 årig igen. Fri til at opleve og indtage livet og verden på godt og ondt. Ungdommens appetit på at prøve alt, og sådan lever Lou. Tager imod livet, udfordringerne og tager langt om længe også stilling til sin egen fremtid, som jeg spår til at blive ret fornuftig.

Jeg fik et chok, da Lou mødte Josh. Det var så vildt fundet på, at han lignede Will på en prik. Tænk at hun får muligheden for at opleve en Will inden ulykken, men også bagsiden af medaljen, og de riges liv. Efter mødet med Josh, finder Lou også ud af, hvordan fru Gobnik har det, når hun var til diverse velgørenhedsfester. Og det var måske også måden, hvor på Lou endelig kunne sige farvel til Will.

Jeg var lige så vild med denne historie, som med de to første. Endnu engang var der masse af grin, gråd og kærlighed i luften.

Stadig mig af Jojo Moyes fra Cicero ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønæs i Viborg - Gratis glæder for børn