Kikærter og blomkål med karry
Denne ret er også perfekt dagen efter. Spis den til frokost evt. med en avocado eller et æg. Den er lige så lækker, om den er kold eller varm.
Til 2 personer
- 400 g blomkålsbuketter
- 250 g kikærter
- 3 spsk kokosolie
- 1 tsk karry
- 1 tsk salt
- 1 håndfuld rosiner
- 1/2 håndfuld solsikkkekerner
Skær blomkålen ud i små blomkålsbuketter, og bland dem sammen med kikærter, karry, salt og kokosolie. Hæld derefter blandingen over i et stort ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter, indtil kikærterne og blomkålen har fået en let sprød overflade. Drys den færdige ret med rosiner og solsikkekerner og servér.
Tilbehør ris og guacamole.
Håndfuld 1 + 2 – Blomkål
Håndfuld 3 – Kikærter
Håndfuld 4 – Ris & rosiner
Fedt – Kokosolie – avocado – solsikkekerner
Mælkeprodukt – Cheasy fraiche
Smagsforstærkere: Salt & karry.
/Janni
Ingen kommentarer endnu