Bambus tandbørste fra Hydrophil

I morgen kommer en ny himmel af Lori Nelson Spielman

Denne bog lyder så skøn. Tænk at man som voksen skal opfylde de drømme, man havde som barn. Retænke sit liv, og finde ud af om man virkelig er det sted, hvor man har lyst til at være, og yderligere, hvad der er vigtigt i sit liv. Jeg glæder mig vildt meget til at læse den.

Brett lever det skønne luksusliv. Hun bor med Andrew og arbejder som marketingschef i sin mors store kosmetikfirma. Bretts mor har kræft, og da hun er død, kalder advokaten ind til møde for at tale om arven til Brett og hende to brødre. Brett regner både med et par millioner og kosmetikfirmaet, men sådan går det ikke. De to brødre får deres millionarv, svigerinden får kosmetikfirmaet, og Brett får en krøllet gammel seddel med 20 drømme på.

Sedlen indeholder Bretts egne drømme, fra hun var 14 år. Hun ønskede sig bla. en hest og en hund. Hun ønskede sig også et barn, at blive forelsket og få et bryllup. Det var blot nogle at ønskerne, og nu er moderens sidste ønske, at Brett skal opfylde sine egne ønsker indenfor et år, for at modtage sin arv. Og ikke nok med det, da Brett møder ind på arbejde et par dage senere, bliver hun fyret at sin svigerinde, hvilket også var et af moderens ønsker.

Bretts mor mener ikke, at Brett er lykkelig, og hun synes, at hun selv har en del af skylden, fordi hun gav Brett et job som marketingschef, da Brett ikke vidste, hvad hun ellers skulle. Det vil hun gerne rode bod på nu, og kræver derfor, at Brett opfylder sine drømme for at få sin arv, hvilket Brett synes, er et helvede, da de drømme ikke er på hendes liste på nuværende tidspunkt i livet.

Det har været intet mindre end vidunderligt at læse denne bog. Jeg har fortæret den, og har ikke kunnet lægge den fra mig igen. Fortællingen er så smuk og livsbekræftende. Bogen starter ud med at være en historie om det fede luksus liv, men side efter side, viser det sig at være en fortælling, om det der betyder mest i livet. Et nyt liv med en dagsorden der ikke kunne forudses af nogen.

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte, for jeg var vild med alt ved historien. Tænk at man efter døden tvinger sit barn til at ændre livsbane, ved at fjerne job og penge. Og at man så ikke engang ved om det lykkedes, det er jo ret vildt. Alligevel ville jeg ønske, at jeg kunne gøre det samme, hvis jeg lå for døden og opdagede, at mine børn var ulykkelige i livet.

Jeg syntes, at hele idéen var ualmindeligt godt sammensat, og kunne mægtig godt lide, at spændingen blev holdt til det sidste. Selvom jeg var nået et stykke ind i historien, og både far og kærestemålene var opnået, blev jeg ved mere at være i tvivl, om Brett nu også var tro mod sig selv, og ikke mindst sin mor.

I morgen kommer en ny himmel af Lori Nelson Spielman fra Peoples Press ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bambus tandbørste fra Hydrophil