Septemberbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

Så gik august måned, og det var om nogen den kedeligste måned ever. Jeg er kommet til skade med min lænd, og har måttet aflyse nærmest alt. Jeg har en konstant smerte, så det jeg pt er bedst til, er at sidde i sofaen og r.. kede mig. Har nu fået tid hos en reumatolog, og håber på bedring snart. Gode fif til sofasidning søges:)

August måneds mål ses her.

Vi hyggede på vores bryllupsdag med mexicansk mad fra Tortilla Flat, og så kommer min mor altid med blomster, chokolade og bobler.

Jeg måtte aflyse både sommerfest med venner og hygge med Ladyklubben. Og hvad angår SUP surfing så når vi det ikke i år, men jeg skal helt sikkert stadig prøve at padle på et SUP board sammen med Luca. Så det må vi have tilgode til næste sommer.

Vi fik fejret min mors 70 års fødselsdag i de skønneste omgivelser, på trods af hendes utilfredshed over tallet 70. Jeg mener nu, at man skal være glad for hver en fødselsdag, man får lov til at fejre, især når man er frisk og frejdig.

I september måned vil jeg følgende…

  • På weekend i sommerhus i Saltum.
  • Jeg er nybegynder i Netflix serier, men skal helt sikkert finde en ny. Gode anbefalinger modtages gerne. Indtil videre har jeg været vild med Girlboss, Jane the Virgin, Suits og The Crown.
  • Starte på uddannelsen AU i Retail i Hellerup. Det bliver så spændende.
  • Forkæle mig selv med nye støvletter til efteråret, hvilket er en fantastisk sofasidningsaktivitet.
  • Spise frokost på Cetini i Randers. De har hele 5 vegetarretter på menuen.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i september måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septemberbøger