Paris - Through a fashion eye af Megan Hess

Cleansing gel fra Comfort Zone

Jeg foretrækker at rense min hud med vand, og er mest glad for gel, fordi den ikke virker så affedtende.

Der er 3 ting, som er vigtige for mig, når jeg køber en ny ansigtsrens.

  1. Jeg ber altid om en prøve på den, inden jeg køber, så jeg lige kan prøve og så vurdere den.
  2. Den skal kunne vaske mit ansigt helt rent.
  3. Min hud skal ikke tørrer ud efter rensningen.

Denne ansigtsgel er blød, mild og meget behagelig. Den er 100% vegansk og uden parfume, parabener og silikone, men har alligevel en meget mild og faktisk ret lækker duft. Duften minder mig om spa og wellness. Den føles skøn på huden, og renser grundigt og i dybden.

Gelen indeholder PHA en syre der forfiner huden. Altså arbejder med at formindske porer, talgregulere og reducerer urenheder.

Jeg er voldsom glad for denne gel, ikke mindst på grund af den dejlige duft. Jeg bruger den hver morgen (og næsten hver aften) som første trin i renseprocessen. For den renser nemlig rigtig godt, og den efterfølgende pleje trænger bedre ind så min hud ser frisk ud, og har en finere glød.

Cleansing gel fra Comfort Zone ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris - Through a fashion eye af Megan Hess