Smartline Sunpark Garden i Alanya - Tyrkiet

Kanotur på Silkeborg søerne

Gudenåen, smuk udsigt, bølgegang og vaffelis.

En af vores sommeraktiviteter var at skulle på kanotur. Eller det er måske så meget sagt, bare en kanotime. Vores første gang som familie og jeg mindes, at jeg var mega god til det, og at det var så nemt.

Den som skal styre kanoen, skal sidde bagerst, og i min verden var det jo selvfølgelig mig. Vi roede alle fire, og det blev meget ukoordineret, så vi sejlede lidt fra den ene side af åen til den anden. Pludselig kom Hjejlen sejlende, så kunne vi ellers komme ind til siden. Et stykke ude stjal vi en sejlplads i 10 minutter, inden vi vendte om, og roede tilbage.

Der er så smukt fra søsiden. Tænk at bo ned til åen, med egen sejlplads og bådebro/badebro. Silkeborg søerne er så skønne, og det er næsten umuligt ikke at komme helt ned i gear, eller altså lige bortset fra når Hjejlen var lige i hælene på os. Tror godt at jeg kunne blive afhængig at sådan en kanotur i ny og næ. Matti ville dog hellere have lejet en lille speedbåd.

Et par gange frygtede vi en kæntring, men vi kom helskindet og tørrer tilbage, hvor vi kunne nyde en vaffelis fra slusekiosken inden turen gik hjemad igen.

Silkeborg er en dejlig by, og jeg er ret vild med den. Den byder på mange oplevelser, og jeg har allerede får nogle fif til andre spændende oplevelser, som vi skal på i denne by.

/Janni

2 kommentarer

 • Dejlige billeder – ser ud til at have været en god kanotur. Vi regner også med at vi skal til Silkeborg Søerne og sejle kano til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lidtbedrelivdk

   Tak Morten. Og god tur. Det er jo skønt, at sejle i kano.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smartline Sunpark Garden i Alanya - Tyrkiet