Julibøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

Sommerferien er igang, og det er så skønt. Jeg nyder hvert et minut, og får færdiggjort en masse projekter.

Juni måneds mål ses her.

Endelig havde jeg arrangeret barnepige (mormor), så jeg kunne invitere Jens ud at spise. Vi skulle spise på Memphis Mansion. Jeg havde glædet mig hele dagen, og da vi endelig ankom, holdt de Country Festival. Øv øv øv. Så vi endte på Jensens Bøfhus, og nåede også en tur i biffen.

Vi har været i Djurs Sommerland, og skal det snart igen. Der er ret skønt at have sæsonkort, og det er ikke sidste gang, vi skal have det.

Jeg holdt hjemme-spa-dag med Luca på terassen. Matti var kun med på colaen. Vi havde maske på, tog fodbad og lagde neglelak på tæerne. Det var så hyggeligt. Og til sidst bagte vi en kage. Skøn dag.

Vores ferieplaner kan ses her. Indtil videre har vi været i Djurs Sommerland, bagt kage, slået telt op ude i haven og holdt spilledag.

Vi er godt igang med HBO-serien Divorce. Vi er ikke helt oppe at ringe over den, men vi ser den færdig. Måske bliver den bedre.

I juli måned vil jeg følgende…

  • Til Tyrkiet på sommerferie i en uge.
  • Se Jane the Virgin som nu er kommet med sæson 4, og jeg er helt overgearet. Glæder mig for vildt til at gå igang med de 17 nye afsnit.
  • På roadtrip til Esbjerg.
  • Bruge en dag på at tage billeder af børnene og os selv. Og bagefter klippe, klistre og laminere billederne.
  • Invitere skønne venner til middag.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juli måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julibøger