Junibøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juni

Det bliver en skøn måned, (som iøvrigt allerede er godt igang) hvor ferieplanlægningen så småt er begyndt. Men først skal jeg nyde juni, det dejlige vejr, en masse is og mine nye mål.

Maj måneds mål ses her.

Denne gang mødtes jeg med Ladyklubben i skoven ved Skovbakken, og senere gik vi på Flammen, og spiste buffet. Problemet med buffet er bare, at jeg altid spiser for meget, men lækkert mad var det. Varmen på første sal på Flammen var dog skrækkelig. Ellers rigtig hyggeligt som altid.

Jeg fik også ryddet op og ud i min og børnenes garderober, og fundet vores forårs- og sommertøj frem. 2 sorte sække med børnetøj donerede jeg til Red Barnet, noget blev sat til salg, og 1 pose kom i tøjcontaineren. Vi fik også købt lidt nyt og lækkert sommertøj.

Den nye bikini blev til en ny badedragt. Den sidder perfekt, og strammer ind alle de rigtige steder. Jeg er meget begejstret.

Spabrunch med mine veninder gik over alt forventning. Det var en skøn og afslappende oplevelse. Læs mere her.

Til sidst fik jeg gjort vores terrasse klar til brug. Blomster, grill og havemøbler er sat op, og ny parasol er indkøb. Så kan jeg nemlig også holde ud, at sidde der, når solen skinner, og dejligt er det.

I juni måned vil jeg følgende…

  • I Djurs Sommerland mindst 2 gange. Vi har nemlig købt sæsonkort.
  • Holde en hjemme-spa-dag.
  • Invitere Jens på frokost på Memphis Mansion. Det kunne være skønt.
  • Se Divorce på HBO med Sarah Jessica Parker. Der er både en sæson 1 & 2.
  • Planlægge vores 3 ugers sommerferie.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juni måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junibøger