Martsbøger

Den du elsker af Mari Jungstedt

Dette er bog nummer 12 i serien om Anders Knutas og Karin Jacobsson fra Visby politi på Gotland. Jeg glæder mig til at vende tilbage, og læse hvordan det går med parret. Det bliver også spændende, hvilke sag vi denne gang skal med på.

img_0388

Liget af ejendomsmægleren Sanna Widding bliver fundet i Bunge på det nordlige Gotland, i nærheden af en smuk herregaard, som hun skulle til at sælge. Det viser sig, at de tre søskende som skal sælge deres barndomshjem, er meget uenige om dette valg. To ud af tre søskende ønsker at sælge, og den sidste som bor på gården, vil gerne beholde den. Salget af gården vækker stærke følelser i mange, og dybe hemmeligheder bliver vækket til live. Flere lig dukker op, og med dem følger forskellige kærlighedsdigte. Nogle vil helt bestemt ikke have, at gården bliver solgt, og andre genopstår fra de døde.

Efter en sygemelding er Knutas tilbage på job igen. Lige inden han vender tilbage, er han et smut i fængsel for at få afsluttet en personlig sag med en gammel kending.

Karin og Anders har svært ved at komme på forkant i denne sag, og er manden de jagter overhovedet farlig og skyldig?

Jeg beundrer Karin & Anders´forhold. De har fundet hinanden i en sen alder, men har jo nok altid været lidt småforelsket i hinanden. Yderligere er de et par både professionelt og privat, og forstår alligevel at adskille de to ting. De er meget betaget af hinanden, og beskytter, støtter og hjælper hinanden på alle led og kanter. Sådan vil jeg også have det med min mand resten af livet. Der bliver bare lidt mere hyggeligt og skønt, når man husker at gå op i hinanden.

Det er en rørende historie om personen der genopstår fra de døde. Tænk at man har haft så trist en barndom, at en iscenesættelse af sin egen død, er eneste udvej til et bedre liv, hvor man kan indånde frisk luft og endelig være den bedste udgave af sig selv.

Historien var ret spændende, men også afskyelig fæl. Vi følger de tre søskende fra herregården, og deres grunde til hvorfor to af dem ønsker at sælge gården og en ikke gør. Desuden er vi med i morderens tanker, og jeg har svært ved at regne hans motiv ud, men måske er det fordi, jeg ikke kunne gætte hvem den rigtige morder var.

Den du elsker af Mari Jungstedt fra Peoples Press ♥♥♥♥

Læs også andre anmeldelser af Mari Jungstedt her og her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martsbøger