Squashruller med tomat- og broccolifyld
Squashrullerne kan bruges som forret alene og serveres på et fad, eller som tilbehør til hovedretten og anrettes på individuelle tallerkner. Smuk og lækker ret.
Til 1 personer
1 stor squash
200 g broccoli
2 mellemstore tomater
100 g kikærterne
1 fed hvidløg
1 bouillonterning
1/2 dl persille
1/2 spsk citronsaft
1/2 dl solsikkekerner
- Squashen skæres i tynde skiver på langs på et mandolinjern.
- Kom alle ingredienserne til fyldet i en foodprocessor, og giv det nogle gange med pulsknappen, så det stadig har lidt struktur.
- Steg det derefter på en pande i ca. 5 minutter.
- Læg en stor spsk. fyld i den ene ende på en squashstrimmel, og rul den sammen.
- Hæft den sammen med en tandstik. Fortsæt, til der ikke er mere fyld tilbage.
- Stil dem i ovnen på 170 grader i 15 minutter.
- Derefter er de klar til servering.
Serveres med gnocchi.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Squash, broccoli, tomater & hvidløg.
Håndfuld 3 – Kikærter.
Håndfuld 4 – Gnocchi.
Fedt – Solsikkekerner.
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Persille, citronsaft & grønsagsbouillon.
/Janni
Ingen kommentarer endnu