Alias Alex af Jenn Bennett

Comwell Sport i Rebild Bakker – Danmark

Vores kobberbryllupsdag blev holdt på Comwell Sport i Rebild Bakker. Sådan et lille ophold er altså balsam for sjælen, og noget alle burde gøre ofte. Ro, hvile, afslapningen og badning var, hvad vi brugte tiden på.

Ved ankomst var vores værelse ikke klart, selvom vi først ankom ved 17 tiden. Så vi sad, og ventede i ca. 20 – 30 minutter. Hvilket faktisk var lidt irriterende, når vi nu kom så sent, og bare gerne ville tjekke ind. Men betjeningen var høflig.

img_0071

Aftensmaden indtog vi på Burger King, da det var sent, og vi også skulle nå en tur i poolen.

Meget lækker pool med stort vinduesparti, sauna og dejligt varmt vand. På trods af at vi havde plasket rundt i poolen ret længe, røg børnene også en tur i badekaret på værelset. De elsker badekar, og nød det, til fingrene var ved at gå i opløsning. Bagefter var det ipadhygge i sengen.

img_0108

Og champagne skal der selvfølgelig til, når man fejrer sit kobberbryllup.

Morgenmadsbuffet når det er bedst. Der var alt hvad hjertet begærer. Jeg er stor fan af hotelmorgenmad, også selvom man nemt kommer til at spise og drikke alt for meget.

img_0086

Man skal ikke gå ned på pandekager. Vi elsker alle pandekager, og skyllede den ene ned efter den anden. Vi skulle selv lave dem, hvilket var ret hyggeligt. Vores børn er vilde med mad i små størrelser. Derfor de små pandekager og ikke store.

img_0085

Efter alle pandekagerne løb børnene tilbage på hotelværelset, mens vi nød vores morgenmad i fred og ro.

img_0132

Værelserne var enkle, fine og pæne. Ikke noget luksus, men snarere typiske konferencehotelværelser. Dejligt ophold som vi nød rigtig meget. Hotellet er på min liste her, og kan nu krydses af.

Comwell Sport Rebild Bakker ♥♥♥♥

/Janni

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alias Alex af Jenn Bennett