Løb på stedet

Ø Bakker i Nørreådalen – Gratis glæder for børn

Mellem Randers og Viborg ligger den skønneste perle. Hedeknolden ligner et levn fra istiden, med et bakkedrag som er 50 meter højere end omgivelserne og en natur så storslået og smuk. En afmærket sti på 3 km fører rundt i området.

Ø Bakker er et naturområde i Nørreådalen mellem Randers og Viborg ca. 12 kilometer øst for Viborg. Der er adgang nordfra ved hovedvej 16 ved Ørum eller rute 503 ved Torsager.

Det ene halvdel af ruten foregår nede i dalen, mens den anden halvdel er oppe på bakketoppen, hvor der er den vildeste og smukkeste udsigt over ådalen. Området er privat, så det er vigtigt at respektere den private ejendomsret, og hunde skal holdes i snor.

Vi bruger Ø Bakker til at få noget frisk luft, og få brændt lidt krudt af. Der er så stille, at det er en nydelse, og man får brugt en masse energi i terrænet. Det skønneste sted som giver god og fornyet energi til hjernen for både børn og voksne.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb på stedet