9. november af Colleen Hoover

10 måder at få 2018 til at blive det bedste år af mit liv

Jeg har lært at tiden flyver afsted. Et år er kort. Så hvorfor ikke gøre hvert år til det bedste år. Her er mine 10 måder at få 2018 til at blive det bedste år af mit liv.

img_0068

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Kom i form: Jeg vil gerne tabe mig lidt, men allerhelst vil jeg bare gerne tones. Så mere motion både hjemme og i fitnesscentret bliver nok tiltrængt. Jeg vil gerne prøve yoga, så lad os se hvordan det går.
  2. Drik mere vand: Det er altid mit mål at drikke mere vand. Det er svært for mig at drikke mere end 1 liter vand om dagen, så derfor sætter jeg kryds i min bullet journal, for hvert glas jeg drikker. Mit mål er 8 glas om dagen.
  3. Spis mere sundt: Faktisk spiser jeg ret sundt til alle mine måltider, og jeg spiser rigtig mange grønsager. Mit problem er maden uden for måltiderne. Så det øver jeg mig på at blive bedre til. Og mon ikke dette er året, hvor det lykkes.
  4. Start en hudpleje rutine: Det er nu tid til at blive virkelig seriøs omkring min hudpleje. Det halter lidt. Jeg har alle de rigtige produkter, så med flere kosmetologbesøg og bedre pleje af huden skal det nok gå.
  5. Sæt mål: Jeg har gjort det hver måned i noget tid nu, og det betyder faktisk, at vi oplever mere. Du kan lave mål for livet generelt, eller for flere år af gangen, eller bare for hver måned. Jeg foretrækker den kortsigtede med hver måned. Så er jeg sikker på, at det sker.
  6. Nedsæt min skærmtid: Det er nok min største svaghed. Jeg har installeret appen Moment, så jeg kan følge med og forhåbenligt nedsætte mit forbrug.
  7. Spar penge: Vi kan spare penge på mange ting. Tøj, legesager, møbler osv. Og tænk hvad du kan bruge de sparede penge på. En ekstra rejse, weekendophold eller udbetalingen på en ny bil. Jeg har købt bogen ‘Et år uden overforbrug’ af Trine Baadsgaard, så jeg håber på, at den giver nogle gode fif. Faktisk er jeg startet. Jeg har lige købt flyverdragt, skibukser og 2 x vinterjakker, og sparet 2000 kr. Det kan godt betale sig, at købe alt det, der er gode tilbud på netop nu – vinterjakker, flyverdragter, uldent undertøj, vanter og huer til næste vinter.
  8. Brug mere tid på familien: Der er flere, der kender det. Vi mangler timer i døgnet. Men alligevel vil jeg prioritere at bruge mere tid med min familie i 2018, og mindre tid på alt andet.
  9. Vær mindre stresset: Jeg vil gøre alt for at slappe af, planlægge og prioritere min tid. Det vil jeg gør ved at planlægge alt i min bullet journal. Og måske får jeg lidt ekstra tid på den måde.
  10. Oplev mere: Tage på roadtrip i Danmark, sig ja til flere arrangementer, rejs mere i ferierne. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

img_0073

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så hvordan vil du gøre 2018 til det bedste år i dit liv.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9. november af Colleen Hoover