Gnocci i cremet sauce med asparges & ærter

Retten ser lidt kedelig ud, men jeg garanterer, at smagen hverken er kedelig eller sund, men tværtimod temmelig lækker.
Til 4 personer
350 g gnocci
1 bundt asparges
3 dl ærter
1 dåse kidney beans
Sauce
1 blomkål
1 løg
1 dl kokosmælk
1/2 tsk. muskatnød
1 spsk. citronsaft
Salt & peber
- Damp blomkålen til saucen i en gryde med letsaltet vand, til den er mør, ca. 20 minutter.
- Hæld vandet fra, og kom blomkålen i en blender med alle de øvrige ingredienser, og blend den helt jævn og cremet. Smag saucen til med salt og peber.
- Knæk enderne af aspargesene, og smid dem væk.
- Skyl aspargesene. Skær dem i 2,5 cm lange stykker, og kom dem i en skål sammen med ærterne og kidney beans.
- Hæld noget af kogevandet over ærterne og aspargesene, og lad dem trække i ca. 5 minutter, og hæld så vandet fra.
- Hæld saucen i en gryde. Tilsæt gnocci, asparges, ærter og kidney beans, og varm det op ved lav varme.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Asparges, blomkål, løg og ærter
Håndfuld 3 – Kidney beans
Håndfuld 4 – Gnocci
Fedt – Kokosmælk
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Muskatnød, citronsaft, salt og peber
/Janni
Ingen kommentarer endnu