5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar

Januarbøger

Uhhh det her bliver godt. Januar bliver en kærlighedsmåned, og det er lige, hvad jeg trænger til. Jeg trænger til bøger hvor siderne vender sig selv, og som når slutningen, inden jeg får set mig omkring. Hvor tiden bare flyver afsted, og jeg drømmer mig væk til en smuk verden som bare er bedre end vores.

Se decemberbøger her.

Aliax Alex af Jenn Bennett fra Lovebooks

Bogen er blevet sammenlignet med ‘Anna og det franske kys’. Det var den bog der gjorde mig vild efter flere kærlighedshistorier, og der har været mange siden. Lige som ‘Anna og det franske kys’ handler denne bog også om den første forelskelse, sol og sommer. I can’t wait.

9. november af Colleen Hoover fra Lovebooks

Helt klart min yndlings-kærligheds-forfatter. Hun skriver så fantastisk, og hver gang er jeg efterladt åndeløs, og vil bare have mere. Jeg glæder mig til at drømme mig væk i endnu en Colleen Hoover historie.

Efter dig af Jojo Moyes fra Rosinante & Co

Ny bog er på vej fra Jojo Moyes ‘Stadig mig’, så det må være på tide, at jeg får læst ‘Efter dig’. Jeg har faktisk glædet mig til denne bog længe, men der er jo hele tiden mange bøger om budet, så godt, at der endelig er en grund til at få den læst. Jeg er spændt på, hvor livet har ført Lou hen, og hvordan det går hende.

Hvad skal du læse i januar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar