Camille Clouds brevkasse af Line Knutzon

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar

Godt nytår til alle. Så er 2018 skudt i gang, og jeg har planlagt et år med mindre stress, mange nye oplevelser og masse af nye muligheder. Det bliver skønt, og jeg glæder mig allerede. December var en dejlig, hyggelig og travl måned. Den går hvert år alt for hurtigt, men sådan er det jo.

December måneds mål ses her.

img_4637

Først i december var jeg med min søster til Ecooking kundeaften i Sund og Stærk i Randers. Dejlig pause fra den travle tid. Det var spændende og lærerigt, at høre grundlæggeren forstælle sin historie frem til udviklingen af Ecooking. Der var stort kagebord med bobler, chokolade osv. Vi fik lækre goodiebags, og bagefter købte vi lidt for mange produkter. De produkter jeg har prøvet indtil videre, er virkelig lækre. Skøn aften i en endnu skønnere butik, med det skønneste personale.

img_4639

Så var vi til Luciaoptog med pigerne og et par drenge fra 0. til 8. klasse. Det var så vidunderligt. De var så gode til at synge, og de sang virkelig igennem. Det var en hyggelig begivenhed, og kirken var fyldt med stolte forældre.

Vi havde juleklippedag, og fik lavet noget nyt julepynt.

Vores juleaften er altid tætpakket dagen lang. Min søster har fødselsdag, så morgenen starter altid med morgenmad hos hende. Så besøger vi min far på kirkegården. Han skal have en øl, så vi deler et par øl, og han får selv en hældt ud over stenen. Han ville elske at vide det. Det regnede og blæste, men en tradition er  jo en tradition.

Hjem igen, og vi fik heldigvis besøg af julemanden aka nabomanden, der lige gad at træde til, eftersom alle andre er for kendte.

Vi nåede ikke at stå på skøjter, men det kan jo nåes endnu.

I januar måned vil jeg følgende…

  • Til julefrokost med nogle piger fra min gamle folkeskoleklasse √
  • Planlægge vores kobberbryllup. Jeg ved ikke, om det skal være en lille eller stor fest, eller om vi bare skal rejse væk. Og iøvrigt er det lige om lidt, så jeg har faktisk lidt travlt √
  • Holde fødselsdagsmiddag. Jeg bliver 41 år √
  • Sætte nyt loft op i stuen og male væggene.
  • På Danmarks roadtrip 1.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i januar måned.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camille Clouds brevkasse af Line Knutzon