10 idéer til mig-tid

Det ender med os af Colleen Hoover

Jeg aner ikke, hvad bogen handler om, og jeg har heller ikke tænkt mig at finde ud af det, før jeg læser den. Jeg er helt sikker på, at den bliver lige så utrolig fantastisk, som de andre bøger hun har skrevet, og jeg glæder mig helt vildt til mit gensyn med Colleen Hoover.

img_2896

Lily har haft en svær opvækst, og drømmer nu om det lykkelige liv og den lykkelige famile. Hun har lige holdt begravelse for sin far, og sidder nu på en af byens tagterrasser, og tænker over livet. Hun er ikke den eneste, der trænger til at komme lidt væk fra det hele og få noget ro. Sådan har Ryle det nemlig også. Han er den flotte neurokirurg, og det er næsten for godt til at være sandt, da de to indleder et forhold.

Ryle gør Lily lykkelig, og hans familie fuldender hendes lykke. Alligevel er der noget ved Ryle, der sætter en dæmper på glæden, kærligheden og lykken. Og så dukker Lilys ungdomskæreste op, og noget bliver forandret for altid.

Jeg har været meget begejstret for denne bog, og det har været en vild spændende rutschebanetur. Jeg har elsket og hadet igennem historien, og mine følelser har hængt i en tynd tråd.

I starten blev jeg ikke fanget at historien om Lilys fortid med Atlas. Heldigvis ændrede det sig hurtigt til en nysgerrighed om, hvem Atlas egenligt var, og hvordan han hørte til.

Bogen tog en anden drejning, end jeg lige havde regnet med. Den var ikke som de andre bøger, Colleen Hoover har skrevet, og dog. Kærlighedshistorien og dystreheden er der jo, men det er bare en mere alvorlig og vigtig historie, der bliver fortalt her.

Jeg skal helt sikkert læse bogen igen. For jeg tror, at jeg kan få mere og andet ud af historien anden gang, når jeg allerede kender den.

Det er så smuk en fortælling, at jeg sent vil glemme den.❤️ Forfatteren kan noget med de ord, som gør, at jeg sidder klistret til hendes bøger, og befinder mig i en anden verden, så længe det står på. Og det er fantastisk.

Det ender med os af Colleen Hoover fra Lovebooks ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 idéer til mig-tid