Bøger jeg glæder mig til at læse

Maske fra Nimue

Efter mange overvejelser er jeg igang med at prøve effekten af Nimues produkter (Efter mange overtalelser fra min negledame). Jeg har prøvet mange dyre produkter igennem tiden, som ikke har virket på min hud, og derfor er jeg også påpasselig med bare at skifte gode produkter ud med nye, når jeg ikke kender effekten. Jeg er begyndt, altid at spørge efter prøver, inden jeg investerer i en ny serie. Så har jeg ligesom en lille fornemmelse af, hvad jeg går indtil.

Nimues produkter indeholder frugtsyre, som modvirker akne og udglatter huden. Derfor tør jeg prøve produkterne, da jeg ved fra tidligere, at frugtsyre kan holde mine urenheder nede.

img_2604

Denne gang skal det handle om Nimues maske.
Masken indeholder B3 vitaminet også kaldet Niacinamid. Denne ingrediens virker ekstra beskyttende mod koks i pigmenterne, og dulmer rødme, samt øger hudens fedtsyreniveau, så huden bliver mere elastisk. Altså en fugtgivende maske som genopbygger og beroliger dehydreret hud.

Anvend masken på følgende måde:

  • Rens huden grundigt.
  • Derefter en omgang peeling.
  • Påfør et tykt lag maske i ansigtet.
  • Undgå øjnene.
  • Lad masken hvile i 20 minutter.
  • Vaskes grundigt af med vand igen.
  • Fortsæt herefter dine egne rutiner.
  • Anvendes 1 gang om ugen.
  • Lad evt masken sidde og sov med den som en natmaske.

img_2605

Jeg er vild med den cremede og faste konsistens. Den er lækker at smøre på huden, og så kan jeg mærke, hvordan den trænger ind i huden og stikker lidt, hvilket føles vidunderligt. Masken efterlader min hud blød, ren, frisk og rolig.

Super hydrating maske fra Nimue ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger jeg glæder mig til at læse