Ternet Ninja af Anders Matthesen

Bøger jeg glæder mig til at læse

Efteråret er den bedste bogtid, da det er der, langt de fleste bøger bliver udgivet. Det er altid så spændende, og det er også her, at ‘to-read-listen’ bliver rigtig lang igen. Indtil da vil jeg glæde mig til at læse disse herlige bøger.

Den der sår vind af Nele Neuhaus fra Peoples Press

Jeg læste nummer 1 i serien ‘Snehvide skal dø’. Den var helt igennem fantastisk og meget anderledes, og jeg blev glædeligt overrasket, da jeg så, at der stod en to’er på hylden i boghandlen.

Lyset vi mistede af Jill Santopolo fra Lindhardt og Ringhof

Jeg er stødt på denne bog en del gange på de sociale medier, og er nu blev ret nysgerrig på den. Ud fra hvad jeg har fundet ud af om den, er jeg ret spændt på at læse den.

Rosie Hopkins’ søde drømme af Jenny Colgan fra Cicero

Min chef var forbi butikken i ugens løb. Vi snakkede læseoplevelser, og hun sagde, at hun var sikker på, at denne bog var noget for mig. Efter et nærmere kig tænker jeg det samme. Forsiden er indbydende og utroligt smukt, og så er jeg jo solgt.

img_2519

Love is war 1 af R.K. Lilley fra Lovebooks

Audrey Carlan blev blæst bagover af denne bog, og mere skal der ikke til, før jeg også har overgivet mig. Handlingen lyder selvfølgelig tiltalende, vi snakker jo kærlighed (mit yndlings emne), og så står Lovebooks bag bogen. Jeg har endnu ikke læst en dårlig bog fra deres side, hvilket jeg heller ikke forventer, kommer til at ske.

Vores kemiske hjerter af Krystal Sutherland fra Lovebooks

Alt hvad der handler om kærlighed, skal læses. Lyder handlingen skøn og måske ikke helt til at gennemskue, er der ikke langt fra tanke til handling. Og kærligheden sejrer jo altid, eller gør den?

Turen går til Bøgernes verden fra Politiken

Denne bog udkommer 1. september. Jeg glæder mig til, at skal nærstudere den. Jeg håber, at den kan give nogle gode fif til at besøge spændende boghandlere og andre bogbegivenheder i verden. Så når jeg fx. skal på ferie i Tyrkiet, kan jeg lige tjekke, om de har nogle gode bogsteder, jeg bliver nød til at besøge.

Så nu skal der bare købes bøger ind til de mørke efterårsaftener, og jeg glæder mig som altid.

Hvad skal du læse i efteråret?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ternet Ninja af Anders Matthesen