Salat med squash & feta

Naturcenter i Randers – Gratis glæder for børn

I dag har vi været hos Randers Naturcenter med vores gode venner Tina & Emil, Frederik & Andrea. De kommer der ofte, og de har tit fortalt os om deres oplevelser der, og selvfølgelig skulle vi også tjekke stedet ud, og se om det nu kunne passe, at det skulle være så godt. Og DET var det. ALT var gratis. Jeg kender ikke noget sted, hvor man får noget gratis. Men det gør man så her.

img_2347

Det første vi lavede da vi kom, var pizza. Det var gratis. Dejen var lavet, så vi skulle selv rulle den ud og putte fyld på. Bagefter bagte vi pizzaerne over bål. Det smagte fantastiske. Har aldrig fået pizza over bål før. Bunden blev så sprød og lækker, så det skal vi helt sikkert prøve igen.

Frederik, Matti og Emil stod for bagningen.

img_2357

Så var vi inden i et af husene. Her kunne vi kigge på små dyr i mikroskoper. Vi fangede dyrene i et lille akvarie først, og bagefter kom dyrene tilbage igen. Børnene kælede også en mus, og så var der sneglevæddeløb.

img_2364

Vi fiskede…

img_2359

img_2361

Så var der tid til en sejltur på Gudenåen. På naturskolen kan man få gratis billetter til en sejltur. Der er 2 både med plads til 7 personer i hver båd. Det er først til mølle princippet.

img_2367

img_2378

Til sidst lavede vi dyr af piberensere og perler.

img_2394

Vi så også udstoppede dyr, kæmpe kaniner, geder og får.

Jeg bliver nød til at sige det igen. Tænk at alt dette var gratis. Det var så godt, og børnene glæder sig allerede til næste gang. Jeg ved ikke, om de har åbent hver lørdag, men det er vist tæt på, og så er det fra kl.10 til kl.14, og det er selvfølgeligt forskelligt, hvad der sker fra lørdag til lørdag. Stedet er indhegnet, så børnene kan løbe frit rundt.

Helt fantastisk dag og sted. Husk at medbringe madpakker.

Randers Naturcenter ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med squash & feta