Spinatwrap
Denne wrap var simpelthen så lækker. Den smagte himmelsk, og så iøvrigt også vildt indbydende ud. Den var utrolig nem og hurtig at tilberede, og så mættede den for vildt, på den gode og sunde måde.
Opskriften er til 2 personer
6 æg
6 tsk. fuldkornshvedemel
3 stk. frossen spinat
3 knivsp. salt
3 knivsp. peber
Fyld
3 håndfulde spidskål
2 peberfrugter
1 stor tomat
3 håndfulde frossen spinat
1/2 dåse kikærter
6 tsk. pikantost
Salt
Peber
- Rengør og hak spidskål og peberfrugt.
- Steg det på en pande og tilsæt kikærter og frossen spinat.
- Smag til med salt og peber.
- Lad det stå og simre, mens du laver æggepandekagen.
- Tø spinaten op, og knug væden fra.
- Pisk æg og mel sammen, og rør spinat, salt og peber med.
- Varm en pande op, og steg æggemassen ca. et par minutter på hver side.
- Smør pikantosten på æggepandekagen, og læg grønsagsblandingen på.
- Pynt til sidst med friske tomater, og server maden.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Spinat, spidskål, peberfrugt og tomat.
Håndfuld 3 – Æg og kikærter.
Håndfuld 4 – Fuldkornshvedemel.
Fedt – Pikantost
Smagsforstærkere: Salt og peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu