14 ting til håndbagagen på flyveturen

Sun City i Side – Tyrkiet

Denne tur til Tyrkiet har været anderledes end de andre gange, vi har været der. Også anderledes end andre af vores ferier. Mest fordi vi faktisk tog den med ro. Blev på hotellet, og dasede ved poolen, og havde intet på programmet. Vi skulle ikke bare haste videre til næste punkt på listen. Og det var altså rigtig rart og afslappende.

Før første gang fik vi massage. Ikke bare 1 gange, men 3 gange hvilket var himmelsk.

Vigtigst af alt var nok, at vi helt ufrivilligt var uden wifi hele ugen. Jens læste avisen et par gange, men vi andre var ikke online på noget tidspunkt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det har gjort ferien mere afslappet, mindre stresset og bare meget bedre.

jens-og-luca

Poolområdet

Der var 4 pools. En lille pool til børn med en vandrutschebane. En mellemstor pool hvor der var ro og afslapning. En lille pool med 2 ret vilde vandrutschebaner og til sidst en stor pool med aktiviteter til i løbet af dagen.

luca

matti

Renhed

Der var rengøring og nye håndklæder alle ugens 7 dage. Jeg går altid meget op i, om gulvet er rent, og her var jeg ikke helt oppe at ringe. Ved poolen lå der også cigaretskod, brød og andet under solsengene. Ikke meget, men jeg ser alt.

Værelset

Vores 3 værelses lejlighed var meget mørk. Begge værelser lå ud til altanerne, og derfor var vores køkkenalrum ret mørkt. Og så manglede vi et spisebord.

mor-og-luca

Tyrkisk bad

Helt fantastisk. Vi var alle i tyrkisk bad på 2. dagen. Matti legede i skum, mens vi andre blev peelet og skrubbet. Bagefter var der massage og ansigtsmaske. Vi købte yderligere 2 x massage mere. Luca fik gratis fiskefodbad, ansigtsmaske og massage. Meget dygtige, søde og professionelle massører.

Service

Generelt rigtig god service på hele hotellet.

Wifi

Det var gratis wifi i restauranten, og til værelserne kunne vi købe wifi, dog pr. telefon. Forbindelsen var rigtig dårlig og meget ustabil. Kun Jens var heldig at få forbindelse nogle få gange. Det blev første gang for mig, at jeg var offline i 8 dage, og hvor har det været vidunderligt.

Mad

Lækkert vegetarmad i restauranten på hotellet. Masser af grønsager og godt med krydderier.

De fleste måltider foregik på værelset, hvor vi selv lavede maden. Vi synes, at det er nemmere, og vi får en masse sundt mad på denne måde. Vi er også sikre på, at børnene får, noget de kan lide.

Den skønneste ferie vi længe har haft fyldt med nærvær og hygge, og så er Tyrkiet virkelig skøn.

Sun City Side Tyrkiet ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 ting til håndbagagen på flyveturen