Minestrone suppe
Min sommerferie starter med denne lækre, sunde og mættende italienske ministrone. Suppen kan varieres, efter hvilke grønsager man har i køleskabet. Den er super nem at lave, så der er ingen grund til ikke at servere den året rundt.
3 peberfrugter i forskellige farver
1 squash
1 løg
200 g suppehorn
1 dåse kidney bønner
2 dåser flåede tomater
1 dåse tomatpure
3 fed hvidløg
2 bouillonterninger
2 tsk oregano
1,5 liter vand
Persille til servering
- Grønsagerne skylles godt og snittes.
- Alle ingredienser minus bønner og persille puttes i en gryde og koges i 10 minutter, til grønsagerne er møre, og pastaerne er færdigkogte.
- Til sidst tilsættes bønnerne.
- Suppen serveres med friskhakket persille på toppen.
- Server evt et lille stykke hjemmebagt brød til.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Squash, peberfrugt, løg, flåede tomater og tomatpure
Håndfuld 3 – Kidney bønner
Håndfuld 4 – Suppehorn og brød
Smagsforstærkere: Hvidløg, persille, oregano og bouillon.
/Janni
Ingen kommentarer endnu