Træningsplan uge 27

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

I morgen har jeg sidste arbejdsdag inden 4 ugers ferie. Jeg glæder mig til ferien, og håber på mere solskin end regnvejr. Jeg skal sove længe hver dag, have lækkert og langsom morgenmad og bare slappe af.

Juni måneds 5 mål er nået, og sommeren er i gang. Jeg glæder mig til at hygge og nyde min familie.

fullsizerender

Stine, Rikke og jeg spiste en skøn middag hos Memphis Mansion i Randers. Læs mere her.

Sommerhuset i Gråsten ligger det skønneste sted. Lige mellem skov og strand. Vi elsker at komme der. Huset er skønt, udsigten er bedre, og så er vi vilde med badelandet og wellnessafdelingen. Storebror Lars ankom om lørdagen. Det er så skønt, han næsten altid har tid til at komme, hvor vi end er.

Så var vi til skolefest / skoleafslutning med Luca. Her spillede hun med i stykket ‘Den bestøvlede kat’. Hun var dødgenert, og ikke vild med at stå på scenen. Alligevel formår hun altid at snakke højt og tydeligt.

Jeg har bestilt tid, så Luca, Jens og jeg kan komme til Aarhus og opleve Climate Planet.

badetoej

Og må jeg præsentere.. min nye bikini. Jeg synes, at den har nogle lækre friske farver, problemet er bare, at den lige mangler det sidste for at sidde perfekt. Det opdagede jeg først, efter at den blev brugt i badeland.

I juli måned vil jeg følgende…

  • I biffen og se Grusomme mig 3 med Luca & Matti √
  • Plukke Jordbær hos Ellengaard √
  • Holde ferie i Tyrkiet √
  • På Grønvang i Randers, og købe kæmpe softice.
  • Til familiesommerfest i Odense √

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juli måned.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 27