5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar

10 idéer til at holde vinterferie med børn

Luca, Matti og jeg holder vinterferie de første dage alene. Jeg elsker planer, og Luca elsker, når hun ved, hvad vi skal lave de forskellige dage. Så her kommer vores idéer til aktiviteter.

  1. Lave en spilledag hvor vi spiller brætspil.
  2. Pynte græsplænen eller andre steder hvor der ikke ligger sne. Lav nogle meget store skabeloner. Du kan bruge udfoldede cornflakespakker, flyttekasser eller karton. Tegn en figur, og klip den ud. Din skabelon skal være mindst 30 x 30 cm. Da det ellers kan være svært at se. Det er også bedst at bruge velkendte former som et hjerte, stjerne eller måne. Læg din skabelon på græsset, og læg sten rundt i kanten, så den bliver der. Herefter sigter du mel hen over skabelonen, indtil laget er så tykt, at det kan ses på græsset. Til sidst fjernes skabelonen forsigtigt, og du er færdig.
  3. Spise frokost på Mcdonalds, og blive for at lege lidt bagefter.
  4. Lave perler. Bogen ‘Perleplader’ fra Forlaget Turbine er perfekt til inspiration.
  5. Bage chokoladescones.
  6. I biografen og se Lego Batman. Jeg har lige vundet 4 billetter til filmen hos Forlaget Lindhardt & Ringhof.
  7. På cykeltur.
  8. Lave smoothieis efter opskriften her.
  9. Gnide billeder på træstammer. Find et stort træ med bark. Læg dit papir på barken, og farv så frem og tilbage på det med siden af dit farvekridt. Hold farven fladt, og tryk jævnt, og snart dukker der et mønster op på dit papir. Sæt evt. papiret fast med malertape, så det bliver samme sted. Eller bed din ven om hjælp med at holde det. Til sidst kan du klippe det ud som et blad, laminere det, og hænge det op som pynt i haven.
  10. Hoppe i sjippetov.

img_0782

Vi startede lørdag med frokost på Mcdonalds, for at fejre Mattis fødselsdag inden vi fik gæster til eftermiddag.

img_0575

img_0574

I dag har vi lavet perleplader efter den fantastiske perlebog ‘Perleplader’. Alle dødningehovederne skal vi bruge til Mattis piratfødselsdag for børnehaven efter ferien.

Håber i får en skøn vinterferie.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar