Troldeliv julekalenderbogen

Migræne

Mine migræneanfald kommer nu oftere og oftere. I onsdags havde jeg fri og vågnede med migræne. For første gang måtte jeg have en hel pille, før det begyndte at hjælpe. Indtil nu har jeg kun spist en halv pille ad gangen. Det forsvandt omkring middag, og torsdag kom det tilbage igen, hvor jeg måtte køre hjem fra arbejde. Migrænen fortsatte også i dag, men er nu ved at give op. Det er første gang, jeg har haft det 2 til 3 dage i træk.

Jeg får dunkende hovedpine, som ofte er ledsaget af kvalme. Jeg bliver overfølsom over for lys og lyd, og har brug for ro og mørke. Til sidst bliver jeg så træt, at jeg umuligt kan holde øjnene åbne. Når hovedpinen er væk, føler jeg, at jeg er blivet kørt over af en traktor, og er helt udmattet.

Det værste ved at være på arbejde når det kommer er, at fra jeg forlader butikken, og til jeg er hjemme, går der mellem 1,15 til 1,30 timer. Det eneste jeg ønsker hele vejen hjem, er at lukke øjnene, da lyset er meget generende, og bare sove fordi medicinen gør mig træt. Og så er der altså virkelig langt.

img_0404

Min migræne startede, da min far pludselig døde efter 1 uges sygdom. Min mor, moster, bedste, bror og niece lider alle af migræne, så jeg har det ikke fra nogen fremmed. I øvrigt har Luca ofte hovedpine i en alder af kun 8 år. Øv

Jeg er stadig ikke god til at spotte, om det er migræne eller almindelig hovedpine endnu. Hvis jeg ved, at det er migræne, kan jeg tage det i opløbet og stadig være frisk. Men ved jeg ikke, at det er migræne, og tager mine piller for sent, er jeg sengeliggende, og det hele trækker ud.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, om du lider af migræne, og hvad der hjælper på dig. Eller har du prøvet nogle behandlinger eller piercinger?

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

2 kommentarer

 • Susanne

  Åhh, hvor jeg føler med dig :(. Smerter i hovedet er noget af det værste der findes.
  Jeg har selv spændingshovedpine, migræne, hormonel hovedpine/migræne og den aller værste Hortons Hovedpine. Jeg har haft det siden mine teenageår, er 39 år nu.
  Det bedste medicin for mig – for migrænen – er den såkaldte London kur. Det er kvalmestillende, smertestillende i form af et gigt præparat og Stesolid. DET har ændret mit liv, siden jeg begyndte at bruge det ved anfald.
  Ellers sørger jeg for en rimelig ok kost, bevægelse i skuldre/nakke og at få min søvn.
  Hvis du er i tvivl om, hvad du har, så er det bedst at få lægen til at hjælpe dig. Der er forskellig behandling alt efter hvilken hovedpine det er.
  Desuden kan for meget medicin også give hovedpine, det kan blive en ond cirkel.
  Håber du får den rette hjælp, alt andet er ikke til at holde ud.
  Hilsen Susanne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lidtbedrelivdk

   Hej Susanne. Tak for din besked. Jeg er glad for at høre om din erfaring. Har nu bestilt tid hos lægen. Jeg tænker, at det med bevægelse i skuldre og nakke helt sikkert er noget, som jeg kan bruge. /Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Troldeliv julekalenderbogen