Træningsplan uge 52 med Mascha Vang

Testamentet af Anne Linnet

Denne bog har ventet længe på at blive læst, da jeg har haft ret svært ved at komme igang med den. Så jeg valgte den til novemberboglisten, og derfor var der nu ingen vej uden om.

I øvrigt fik jeg den også signeret, da forfatteren besøgte boghandlen sidste sommer. Og som jeg har skrevet før, er signeret bøger et must read for mig.

Somme tider fanger bøger mig ind i sit spind, og andre gange gør de ikke. Jeg havde ingen forventninger til bogen, og ville bare tage en side af gangen. Allerede kort efter første side var jeg fanget, og jeg ved faktisk ikke hvorfor. Jeg kender musikermiljøet, og om det var det der tiltrak mig, eller om det var Anne Linnet som person, kan jeg ikke blive klog på, men fanget var jeg i hvert fald.

Bogen handler om Anne Linnets liv og hendes kærlighed til musikken, mændene og kvinderne. Hun bor i Aarhus og studerer på konservatoriet. Her bliver hun gift med Holger og får børnene Eva og Jan Martin, alt imens hun starter bandet Shit og Chanel, senere Anne Linnet band og Marquis de Sade.

I mange år rejser hun frem og tilbage mellem Aarhus og København, pga spillejobs og pladeindspilninger. Hun fortæller om savnet til børnene når hun er væk, og hvordan hun på skønneste vis er en afslappet mor, der gør spontane ting sammen med børnene, når hun ser dem, hvilket de elsker.

Jo længere man kommer ind i bogen, jo mere kommer det til at handle om kvinderne i Anne Linnets liv, og her i blandt hendes sorte periode med SM.

img_9894

Jeg kender mange af Anne Linnets sange, og er vild med, at få nogle af historierne om hvordan de er blivet til. Her kommer en af dem. Så nu er du også indviet.

Anne har forladt Holger, og er lige flyttet til København med børnene. Heraf kommer sangen ‘Tusind stykker’

Jeg spørger mit flygel, hvad det er for krystalklare klangflader, jeg synes at høre. Det er som snefnug, der svæver rundt i rummet, og jeg ved ikke, om det er hans sorg eller min egen, jeg mærker. Flyglet svarer: Det er dit hjerte, der er gået i tusind stykker.

Jeg er vild med bøger, jeg ikke forventer noget af, og som så viser sig at blive den skønneste læseoplevelse alligevel. Så er du til biografier, Anne Linnet eller musikere generelt, kan jeg bestemt anbefale denne bog.

Testamentet af Anne Linnet ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 52 med Mascha Vang