Æggekage med bagte søde kartofler

Den perfekte dag af Elin Hilderbrand

Jeg valgte denne bog ud fra forsiden og titlen, eftersom jeg er blevet vild med kærlighedsromaner. Jeg håbede på noget humor, lidt hjertesorg og selvfølgelig en masse romantik.

Jenna Carmichael skal giftet med sin udkårende på den smukke ferieø Nantucket. Brylluppet er blevet nøje planlagt efter hendes afdøde mors notesbog, som Jenna og hendes søskende har vogtet over med deres liv. Moderen har nedskrevet alle sine gode råd, og ønsker for datterens bryllup. Hver en detalje er med, og Jenna viger ikke en tomme fra moderens råd.

Hun burde have fornemmet, at der var en katastrofe af den art på vej. Aftenen var gået skævt fra begyndelsen, lige siden Jenna havde opdaget, at notesbogen manglede.

Nu forstod Margot Jennas hysteriske reaktion. Et menneskes ord, en personlig besked til hende, var måske gået tabt for altid.

Udover den afdøde mor Beth, ønsker alle for Jenna, at hun får den perfekte dag, men jo mere brylluppet nærmer sig, jo flere familieintriger opstår, og hvem kan man egenligt betro sig til? Er det overhovedet muligt at følge de 7 år gamle råd, og bliver Jenna gift med sin udkårende?

den-perf

Jeg kan godt lide, at bogens kapitler er inddelt, efter hvem der fortæller. Margot som er Jennas søster fortæller mest, men også Jenna selv, hendes far og gommens mor, er nogle af fortællerne. Jeg havde i starten lidt svært ved at finde ud af, hvem der var hvem, da persongalleriet er ret stort, men det blev bedre for hver side jeg læste.

Det har været en sjov, rørende og til tider humoristisk rejse rundt i de forskellige personers liv. Bogen er et typisk amerikansk bryllup, som vi kender dem fra TV. Stort, betydningsfuldt, koster kassen, fyldt med intriger op til brylluppet og alligevel utroligt romantisk. Den er let læst, og jeg vil absolut anbefale den som en sommerroman. Perfekt i solen, på ferien og stranden.

Den perfekte dag af Elin Hilderbrand ♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggekage med bagte søde kartofler