Afsporet af Michael Katz Krefeld

Neglelak & Top Coat fra Essie

Jeg går meget sjældent med neglelak. Min erfaring er, at lakken er længe om at tørre, og når jeg tror, den så er tør, tværer jeg den ud alligevel. Derfor har jeg hidtil ikke været vild med at ordne mine negle selv.

Det sidste stykke tid har Essie fyldt meget på de sociale medier. Så meget at jeg har overgivet mig og købt en lak og en top coat.

I går skulle jeg til julefrokost, og var i god tid. Luca lavede lektier, så hvorfor ikke lægge neglelak på imens jeg alligvel skulle sidde ved siden af og hjælpe lidt. Jeg påførte neglelakken i to lag umiddelbart efter hinanden. Ca. 2 minutter mellem 1. og 2. lag. Det passede nogenlunde med den tid, det tog at lakere alle neglene. Til sidst brugte jeg overlakken, så lakken forbliver skinnende og holder længere. Jeg lod lakken tørre i 20 minutter.

neglelak-1

neglelak-2

Normalt tænker jeg, at en gennemtørring nok varer i ca. 1 time, men det glemte jeg alt om…Igen. Efter de ca. 20 minutter vaskede jeg fingre, og tørrede dem i håndklædet. Jeg tænkte, at nu var det sket. Lakken ville være tværet ud, og igen ville jeg blive mindet om, hvorfor jeg ikke går med neglelak. Men til min store overraskelse var lakken stadig pæn. Det var intet at se. Ingen udtværinger. Alt var stadig yndigt, og jeg var meget positivt overrasket.

Nu har jeg fået mod på at bruge neglelak oftere, og så skal jeg have købt nogle flere farver i den lysebrune skala.

Neglelak & Top Coat fra Essie ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsporet af Michael Katz Krefeld