Blomkål mac and cheese

Måske en dag af Colleen Hoover

Jeg klapper og jubler hele vejen igennem bogen. De her kærlighedshistorier er virkelig det nye sort. Det er pt de eneste bøger, jeg kommer helt op at kører over, og jeg kan slet ikke få nok. Jeg suger historien til mig, og den bliver hængende, længe efter jeg er færdig.

hoover

Sidney bor med sin veninde, og har været kærester med Hunter i 2 år. Hun er musikstuderende, og arbejder i fritiden på uni-biblioteket. Hunter vil gerne flytte sammen med Sidney. Hun ved ikke hvorfor, men hun føler sig ikke begejstret, når hun tænker på en fremtid med ham.

Når Sidney sidder på altanen, kan hun høre en fyr spille guitar, på den anden side af gården. Han spiller hver aften, og Sidney bliver draget og hypnotiseret, hver gang hun hører ham. Hun digter sine egne tekster til hans melodier. Han er lækker, og så har Sidney bare en svaghed for musikere.

Ridge har været kærester med Maggie i 5 år. De bor hver for sig, efter hendes ønske. Han er sangskriver, men har pt en blokade. Han kan godt komponere musikken, men han kan ikke skrive teksten.

Inden længe mødes Sidney og Ridges veje. De bliver hurtigt venner, og begynder at skrive sange sammen. Samtidig udspringer en spirrende tiltrækningen imellem dem, som de gør alt for at tilbageholde, da det ikke burde eller skulle ske.

Historien foregår en stor del af tiden i sms-form mellem de to hovedpersoner. Hvilket fungerede godt for mig. Jeg havde sommerfugle i maven, hver gang en ny sms blev sendt afsted. Især når Sydney modtog beskeder fra Ridge.

Musikken er en stor del af bogen, og faktisk er det muligt at scanne en QR-kode på en af de første sider.  Her kan man så gratis downloade musikken, som man jo næsten selv har været med til at komponere i bogen. Det er ret gennemtænkt.

Historien er fyldt med knuste hjerter, og de mest fantastiske scener, men det er jo en kærlighedshistorie, og det er en klasse for sig.

Måske en dag af Colleen Hoover ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkål mac and cheese