Den afrikanske jomfru af Helle Vincentz

Sensekost

Jeg spiser ofte efter Senseprincippet, men holder det ikke 100 %. Det har resulteret i, at jeg langsomt har taget 5 kilo på igen. Øv øv øv. Jeg havde det ellers godt og følte mig godt tilpas i min krop. Så nu starter jeg igen, og vil gøre alt for at holde det. Den følelse, vil jeg gerne have tilbage.

Det gode ved Sense er, at jeg kan følge med som vegetar, og så ser og smager maden fantastisk. Jeg føler mig ikke snydt, men nyder den lækre mad, jeg kan lave.

sense-daekker-ansigt

Bogen Sense – slank med fornuft er grundbogen. Her lærer man grundprincipperne. De er ganske enkle. Kort fortalt SKAL man spise, til hvert måltid, 3 gange om dagen, følgende….

1 håndfuld protein

1 – 2  håndfulde grønsager

1-3 spsk. fedtkilde

VALGFRIT

1 håndfuld kulhydrater

2 spsk. mælkedressing

3 dl. mælkeprodukter

Det vil sige, at man SKAL spise de 3 øverste ting til hvert måltid, og de 3 nederste er valgfrie. Jeg spiser generalt meget, så derfor spiser jeg altid 1 håndfuld kulhydrater til hvert måltid også. Det er meget vigtigt, at man er mæt efter hvert måltid, så man ikke bliver sulten hurtigt igen. Er jeg stadig ikke mæt, spiser jeg ekstra grønsager til måltiderne.

senseboeger

Siden jeg sidst fulgte Sense-princippet 100% er der i mellemtiden kommet 4 opskriftsbøger. Mit umiddelbare indtryk er, at de er meget inspirerende, og har de lækreste billeder. Opskrifterne ser også nemme ud. Så det er jeg ret spændt på.

sense-og-janni

Min kollega Steffen vil også gerne smide et par kilo. Så han tester bogen ‘Blender’, hvor man skal blende sine grønsager, mens jeg tester ‘Sensebøgerne’. Så i kan også følge med på de sociale medier for Arnold Busck i Aarhus.

Jeg opdaterer løbende de næste 8 uger, hvordan det går, både med vægt, centimeter, og om hvordan opskrifterne fungerer.

Det bedste ved Sensekost er, at man ikke føler sig snydt. Jeg spiser det samme til måltiderne, som min familie, portionsdelingen er bare anderledes.

Spiser du også Sensekost? Eller har du spørgsmål, så brug endelig kommentarfeltet.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

2 kommentarer

  • Lidtbedrelivdk

    Du kan helt sikkert spise Sensekost. Jeg er slet ikke i tvivl. Tjek evt. deres hjemmeside, og youtube videoer. Go fornøjelse. Janni

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • SoffieNoir

    Jeg overvejer selv at afprøve sense, men syns det er lidt udfordrende når man ikke spiser noget animalsk – jeg kan se du bruger mælk og æg, men kan det lade sig gøre uden dette?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den afrikanske jomfru af Helle Vincentz