5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

Den Lyserøde Elefants guide til de sociale medier af Den Lyserøde Elefant

Jeg tør næsten ikke anmelde denne bog, af frygt for at blive tilsvinet af Den Lyserøde Elefant. Enten for mine intetsigende billeder på instagram eller min pinlige blog.

Forfatteren er en anonym kvinde, der er pisse træt af, at kvinder udstiller sig selv på de sociale medier. Hun synes generelt, at kvinder eller kællinger som hun skriver, poster intetsigende, pinlige og tåkrummende billeder med opmærksomhedskrævende hashtags for at få et like-fix. Hun mener også, at de sociale medier er mere truet end ozonlaget, når det kommer til kvinders ødelæggende aftryk på cyber-kloden.

lyserød

Bogen er inddelt i 25 hashtags. Først bliver billede og hashtags svinet til, og bagefter er der et godt råd, eller ihvertfald et råd. Fx. kaffebilledet (heldigvis drikker jeg ikke kaffe, for så havde jeg helt sikkert også postet et). Reglen er her: Den eneste undskyldning for et latte-billede er, hvis den er lavet på mælk fra Beyonces patter! Eller rejsebilledet af kvinder taget fra navlen og ned med udsigt langs benene til poolen. Her lyder reglen: Hvis du endelig MÅ indvie os i din taber-ferie, så har du fandeme at poste et mere opfindsomt motiv end dine afbrændte knæk-pøller ved poolen, grise-pat!!!

Ja så er det jo ligesom sagt.

Jeg er helt enig med Den Lyserøde Elefant på mange måder. Der florerer så mange pinlige og trættende billeder i cyberspace. Jeg tænker jo selv ‘åh nej hvor pinligt, eller shit mand ikke igen. Stop nu’. Hashtags tænker jeg ikke så meget over, men jeg tænker altid på, om billedet jeg bruger, er røv og nøgler for andre at se på. Hvilket jeg nok aldrig finder ud af, men nu har jeg da en guide.

Lækkert layout, og flot og overskuelig bog, men en meget anderledes og fjollet bog. Den er ikke for sarte sjæle. Ord som ko, luder, gedefjæs, so, klam og patter bliver flittigt brugt. Jeg er ikke så vild med de grimme ord, men ser pointen. Måske er det bare sådan vi skal have den for at forstå budskabet. Bogen er hurtig læst, men samtidig tænker jeg meget over, om JEG har postet pinlige billeder, eller har brugt hashtags andre brækker sig over. Shit!

Jeg gad vildt godt se kvinden med den flabede mund, men som hun selv siger, det handler jo ikke om hende, men om hendes budskab. Og selvfølgelig forsvinder det nok lidt, så snart vi kender hendes identitet.

Den Lyserøde Elefants guide til de sociale medier af Den Lyserøde Elefant ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september