Squash frikadeller
Disse squash frikadeller fik vi til aftensmad i går, og det var virkeligt lækkert og nemt. Squash er en af mine yndlingsgrønsager, og i sidste uge fik jeg en kæmpe (og jeg mener KÆMPE) squash af min søde niece, og den skulle vi jo gerne have spist det hele af. Jeg hader nemlig madspild. Den halve squash lavede vi til fyldt squash, og den anden halve gik til squashfrikadeller serveret med frisk spinatpasta.
Opskriften lyder..
2 squash, groftrevet
4 æg
3 dl havregryn
1 finthakket løg
2 dl groftrevet cheddar ost
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Se om der måske skal mere havregryn i. Med en spiseske formes squashfrikadellerne på en bageplade med bagepapir. Cirka en toppet spiseske til hver. Bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 20 – 25 minutter.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu