Bananbrød

Calendar girl 2 af Audrey Carlan

Calender Girl – april maj juni er den 2. bog i serien om Mia Saunders, som er forhenværende servitrice, og nu arbejder som call girl hos Exquisite Escort. I kampen om at indbringe 1 million dollars for at betale sin fars gæld, fortsætter Mia eventyret med en ny mand, i en ny by, hver måned.

Mias far ligger fortsat i koma, og Mias søster Maddy begynder for alvor at træde ind i de voksnes rækker både på den ene og den anden måde. Mia træder til for at hjælpe, og støtter op om sin søsters beslutninger.

calendar girl

April måned bringer Mia til Boston. Her skal hun bo hos den sexede baseballstjerne Macon Murphy. Mia elsker baseball og øl, og hendes favorithold er tilfældigvis Red Sox, så det bliver ikke bedre. Mia skal ‘spille’ Macons kæreste, så potentielle sponsorer melder sig på banen. Som tiden går i Boston, finder Mia hurtigt nyt kærestepotentiale til Macon.

Flyet lander i maj måned på Hawaii, hvor Mia skal være badetøjsmodel for en topdesigner. Den mandlige model som Mia skal arbejde sammen med, hedder Tai. Han er samoaner, chokoladebrun, fyldt med tatoveringer og er et stort muskelbundt. Mens Mia bor på Hawaii, har hun en bungalow til rådighed, og hvad er bedre end at invitere sin bedste veninde og lillesøster med på ferie.

Sidste måned i denne omgang går til Washington DC, hvor Mia skal ledsage en ældre stenrig forretningsmand. Warren shipley vil gerne lave forretninger med de tunge drenge. Han er selv en af dem, men mangler en ung og smuk kvinde på armen for at fremme sin dagsorden. Warrens søn Aaron er senator, og viser sig pludselig fra en uventet side.

Mens Mia lever i sus og dus med forskellige rige mænd, holder hun kontakten med Wes, som hun indledte et passioneret forhold til i januar. Men hvad det fører til, må du selv læse.

 Calendar Girl 1 & 2 er de absolut bedste bøger, som jeg har læst de sidste par år. Mia er en fantastisk kvinde. Hun er sød, omsorgsfuld, rapkæftet, og er ikke bange for at begå fejl. Hun har både selvværet og selvtilliden i orden, og jeg elskede hende fra side 1. Faktisk så meget at hun gerne må blive i mit liv mere end 12 måneder.

Månederne har hver deres fantastiske historie, som kommer til at betyde meget for Mia. De er absolut ikke ens, og den ene gode historie efter den anden forstætter. Mias eventyrer er oplevelsesrige og fantastiske, og man tror ikke det kan blive bedre. Men så kommer der en ny måned, og det blev så bedre endnu engang.

Calendar Girl april maj juni af Audrey Carlen ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød