Proteinpandekager
Så fik jeg langt om længe smagt proteinpandekager, og det var en overraskende god oplevelse. Pandekageblandingen har stået længe i min skuffe, men tirsdag morgen skulle det altså være. Det er meget enkelt og hurtigt at lave.
3 skefulde pulver tilsæt 1 dl vand eller mælk. (Jeg bruger altid mælk til proteinpulver, da jeg oplever en bedre smag. Til disse pandekager bruger jeg 1,5 dl mælk. Jeg synes, blandingen er svær at ryste sammen ellers). Ryst godt sammen i en shaker. Kom lidt fedtstof på en pande og steg ved medium varme, indtil pandekagerne er gyldenbrune på begge sider. Man får 2 pandekager i medium størrelse.
Pandekagerne bør nydes straks for bedste smagsoplevelse.
Jeg valgte pulverblandingen med små chokoladedråber, som smelter når pandekagerne tilberedes. De er lækre, og sukkertrangen forsvinder.
Pandekagerne er meget velsmagende, dog lidt tørre som produkter med protein jo er. Men ingen tvivl om, at de absolut kan anbefales.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu