Blender shaker

De uegnede

Shit en afslutning. Jeg er lige blevet færdig med denne bog, og sidder bare her, og tænker WHAT!!!! Sådan kan den da ikke slutte 🙁

De uegnede af Hjorth og Rosenfeldt er 5. bog i krimiserien om Sebastian Bergman. Han er krimipsykolog og assisterer rejseholdet i diverse krimisager. Han taler lige ud af posen, er arrogant og provokerende. Derfor er han hadet af sine kollegaer, og frygtet af forbryderne.

Han er tilbage. Mere uimodståelig, mere irriterende, og endnu skarpere end før.

Serien er med i min top 3 over bedste krimiserier, og jeg har glædet mig længe til at læse den. Bunken med ‘Must read’ er stor, men denne var uden tvivl et rigtig godt valg.

bøger1

Denne gang jagter rejseholdet en morder, der tester ofrenes intelligens. Er de uintelligente efter hans mening, dumper han dem. Det vil sige, at han skyder dem i panden med en boltpistol.

Morderens første offer er en realitystjerne, og derefter tager det hurtigt til med flere mord inden for mediebranchen.

Det lykkedes til sidst for Sebastian Bergman, at provokere morderen igennem avisen, og sagen begynder herefter at forme sig, men prisen bliver høj.

Imens går rejseholdets medarbejdere rundt med hver deres hemmelighed. Sebastian går kun op i en ting. Han ønsker på ingen måde at miste endnu en datter. Billy få forløsning for sine hemmelige problemer. Vanja overvejer, hvem hun ønsker at have i sit liv, og om hun kan bryde vanerne. Torkel møder en gammel skolekammerat, som fører til noget meget uventet. Ursula er ensom, og undres over, om kærligheden kan overvinde alt.

bøger

Ligesom de 4 første bøger i serien er denne bog også hæsblæsende og intens fra start til slut. Der sker så tilpas meget, at den eneste tanke jeg har dagen lang er…LÆSETID…

Forfatterne har uden tvivl skrevet opskriften på den perfekte krimi, og jeg håber voldsomt meget, at de allerede er igang med bog nummer 6, for jeg har brug for at vide, hvad der skal ske nu. Især med Billy.

De uegnede af Hjorth & Rosenfeldt ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blender shaker